Senaste inläggen

Av Ajva - 20 september 2014 08:15

Hej nu börjar man ana att sommaren snart övergår till höst. Ganska skönt om ni frågar mej, ja i alla fall när man tänker på att det finns mer att göra när höstenn kommer. Bio, teater träffa vänner (som, inte är bortresta nu). Man kan ta fram andra kläder och inventera vad som finns och vad som fattas. Jag har precis köpt ny bil ja inte helt ny men ny för mej. Den gamla var helt kass, men under sommaren hade jag inte tid eller kanske inte lust att börja söka. Att köpa ny bil då man har begränsad ekonomi är inte helt lätt och mycket ansträngande. Jag sorterade bort att köpa privat, att köpa liten bilfirma. Så jag tog nätet till hjälp sökte igenom alla stora och pålitliga (som jag tror) bilfirmor, hittade en del men svårt var det. Jag frågade alla vänner och bekanta vad för bil ska jag köpa, eller vilken bil skulle du köpa eller vilken bil tycker du jag skall köpa.


Efter många och långa överläggningar kom jag fram till att en liten bil gärna japansk skulle vara en lagom bra bil till mej nu, när barn och karl är borta. Ja barnen finns ju kvar men de bor inte hemma och de har inga småbarn. Så barnvgnar behöver inte få plats, men med facit i hand får nog en barnvag plats ändå. Innan jag bestämde mej tog jag hjälp av min snälle bror och tillsammans men hoom kunde jag betämma och köpa min drömbil. En del kallar den sockerbit, men varför skulle jag köra en stor bil när jag inte har användning eller råd med det.

Nu skall jag åka till min son och få bilen godkännd, av en som tycker (precis som jag tidigare) att denna bil är för liten och ful.

Med detta avlutar jag detta inlägg för att göra mej klar. Ajva

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se